Preview Mode Links will not work in preview mode

Hvem slog Manchester United ihjel?

Nov 11, 2021

I efteråret 2019 satte de to Euroman-journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen sig for at komme til bunds i sagen om Manchester United. Hvorfor rodede den mastodontiske storklub rundt i den europæiske subtop, når økonomi, kultur og ambitioner var til meget mere?

Siden dengang er der løbet meget vand i åen,...


Nov 11, 2021

I tredje og sidste afsnit af podcastserien rejser Oliver Bodh Larsen til Haag i Holland for at spørge de mest inkarnerede Manchester United-tilhængere, hvor det hele gik galt.

Tilbage i Danmark roder Magnus Kraft med klubbens seneste årsregnskab og forbereder sig på et interview med Casper Stylsvig, der måske har...


Nov 11, 2021

I andet afsnit af Hvem slog Manchester United ihjel? sætter journalisterne Oliver Bodh Larsen og Magnus Kraft managerlegenden Sir Alex Ferguson under lup.

Var den stædige skotte indirekte skyld i, at Malcolm Glazer i 2005 på kontroversiel vis kunne overtage ejerskabet af klubben? Hvem er The Coolmore Mafia? Og hvad...


Nov 11, 2021

I dette første afsnit indleder de to journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen deres undersøgelse, der skal føre dem til bunds i sagen om det tidligere så mægtige Manchester United, der nu slingrer retningsløst rundt i subtoppen af europæisk fodbold. 

Dette er første ud af tre afsnit om milliarder,...